Αυτός είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ!

Στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κατάρ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει για πρώτη φορά σε αραβική χώρα θα υπάρχει και χρώμα γαλανόλευκο!

Στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κατάρ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει για πρώτη φορά σε αραβική χώρα θα υπάρχει και χρώμα γαλανόλευκο!

Αν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ και η Ελλάδα είναι… θεατής για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση, ένα Ελληνόπουλο της ομογένειας θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ και θα εκπροσωπήσει και τη χώρα μας.

Ο λόγος για τον 25χρονο τερματοφύλακα του Καναδά, Τζέιμς Παντέμη, ο οποίος είναι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Χέρντμαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο πατέρας του Παντέμη κατάγεται από την Κρήτη, η μητέρα του από την Καλαμάτα, ενώ ο τερματοφύλακας της CF Montreal μιλάει καλά την ελληνική γλώσσα και έχει στενή επαφή με την πατρίδα μας, όπου μένουν αρκετά συγγενικά του πρόσωπα.

Η αγαπημένη ελληνική ομάδα του Παντέμη είναι η ΑΕΚ, ενώ ο ύψους 1,91 εκ. τερματοφύλακας έχει αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα και έχει θέσει ως έναν από τους στόχους του τη μεταγραφή σε σύλλογο της Ελλάδας.

Ο Παντέμης ακόμη δεν έχει συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Καναδά, ωστόσο βρίσκεται στην τριάδα που έχει επιλεχθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας μπροστά του τον έμπειρπο Μίλαν Μπόργιαν και τον συνομίληκο του, Ντέιν Σεντ Κλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.