Σαουδική Αραβία: Περιμένει τους Μέσι και Λεβαντόφσκι ο Ρενάρ

Ο Ερβέ Ρενάρ εμφανίστηκε ανυπόμονος για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Σαουδικής Αραβίας με τις Αργεντινή και Πολωνία, στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της αραβικής ομάδας παραδέχτηκε πως η ομάδα του δε θα είναι φαβορί για πρόκριση από τον συγκεκριμένο όμιλο και πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Αρχικά, ο Ρενάρ δήλωσε για τις διαφορές που έχει διακρίνει στο αραβικό από το αφρικανικό ποδόσφαιρο: «Είναι διαφορετικό, αλλά η δουλειά από μόνη της είναι η ίδια, η ποιότητα των παικτών είναι σημαντική εδώ. Τώρα, για να πετύχεις εξαιρετικές επιδόσεις σε ένα τουρνουά, πρέπει να είσαι συλλογικά πολύ δυνατός, ειδικά απέναντι στους αντιπάλους στους οποίους θα έχουμε σ’ έναν δύσκολο όμιλο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη ζωή του στη Σαουδική Αραβία: «Περνώ πολύ καλά, ζω στο Ριάντ εδώ και τρία χρόνια και ανανέωσα το συμβόλαιο μου, γιατί οι συνθήκες είναι άριστες. Η ομοσπονδία, δε φοβάμαι να το πω, είναι εξαιρετική και θα προχωρήσει το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας. Μετά, με εμένα, χωρίς εμένα, δεν είναι αυτό το ζήτημα, είναι πραγματικά στη σωστή κατεύθυνση. Στο Ριάντ και την Τζέντα, όπου η χωρητικότητα του σταδίου είναι 60.000 θεατές, λαμβάνουμε τεράστια υποστήριξη. Η ατμόσφαιρα είναι επίσης πολύ καλή για τους συλλόγους. Η Σαουδική Αραβία, είναι μια χώρα 30 εκατομμυρίων κατοίκων που δεν έχει καμία σχέση με τους γείτονές της, στη Μέση Ανατολή. Εδώ, οι παίκτες γεννήθηκαν όλοι στη Σαουδική Αραβία, δεν υπάρχει καμία πολιτογράφηση. Μας υποδέχθηκε πρόσφατα ο πρίγκιπας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, μας συνεχάρη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μας είπε ότι δεν υπάρχει πίεση και ότι πρέπει να δείξουμε μια όμορφη εικόνα του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου».

Επίσης, ανέλυσε την ομάδα του, ξεχωρίζοντας τον Σαλμά Αλ Φαράζ: «Πάντα δίνω μεγαλύτερη σημασία στη συλλογικότητα, αλλά εάν θέλουμε να ξεχωρίσουμε από τους παίκτες, μπορούμε να αναφέρουμε δύο σπουδαίους παίκτες. Ο Σαλμά Αλ Φαράζ, αρχηγός αυτής της ομάδας και επίσης αρχηγός της Αλ Χιλάλ, μοιάζει στον Τιάγκο Μότα και διαθέτει αριστερό πόδι με εξαιρετική τεχνική. Και ο εξτρέμ Σαλέμ αλ-Νταουσάρι, ένας επιθετικός παίκτης που παίζει επίσης στην Αλ Χιλάλ, ικανός να κάνει τη διαφορά».

Τέλος, μίλησε και για τις αναμετρήσεις με τις Αργεντινή και Πολωνία: «Είναι υπέροχο! Όταν κάνεις αυτήν τη δουλειά, θέλεις να παίξεις κόντρα στους καλύτερους. Ακόμη και εάν είναι δύσκολο, αυτό είναι που κάνει την ομορφιά αυτού του αθλήματος, ότι όλα είναι δυνατά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.