Γερμανία: Ο Γκέτσε ήθελε να αλλάξει την ιστορία

Ο Μάριο Γκέτσε θα ήθελε να αλλάξει την ιστορία και να σκοράρει το νικητήριο γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 σε άλλη ηλικία.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής τόνισε πως θα προτιμούσε να ήταν 35 ετών και αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης να εγκατέλειπε την ενεργό δράση. Ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποκάλυψε και το τι του είχε πει ο Γιόακιμ Λεβ, πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο του «Μαρακανά» σε εκείνο τον τελικό.

Χαρακτηριστικά, ο Γκέτσε δήλωσε: «Αν μπορούσα να ξαναγράψω την ιστορία λίγο, θα έβαζα το γκολ στα 35 μου και μετά θα σταματούσα να παίζω. Ήταν απλώς ένστικτο, γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Δεν μπορείς πραγματικά να πάρεις αποφάσεις. Τότε αυτό που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι έπρεπε να παίξουμε ακόμα επτά, οκτώ, εννέα λεπτά».

Όσον αφορά στις οδηγίες του Λεβ αποκάλυψε: «Μου είπε πήγαινε εκεί έξω και απόδειξε ότι είσαι καλύτερος από τον Μέσι. Δεν ήξερε τι άλλο να πει… ήταν απλώς για να με παρακινήσει εκείνη τη στιγμή».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε και τα οποία τον είχαν αναγκάσει να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Επειδή έπρεπε να το εξηγήσω στον σύλλογο – κανονικά αν έχεις τραυματισμό, μπορείς να πεις, “Κοίτα, έχω ρήξη, σπάσιμο οτιδήποτε”. Έπρεπε να τους πω: «Ψάξτε για κάτι που δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε ή να αισθανθείτε. Αλλά είναι εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.