Ντιμπάλα: Απομακρύνεται το όνειρο του μουντιάλ

Τα όνειρα του Ντιμπάλα να ενταχθεί στην ομάδα της Αργεντινής κινδυνεύουν να καταρρεύσουν μετά από μια δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού Λιονέλ Σκαλόνι.

Ο 28χρονος Αργεντινός αποχώρησε από το Τορίνο και εντάχθηκε στη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή και αμέσως έπιασε δουλειά, σκοράροντας 7 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ σε 11 παιχνίδια σε Serie A και Europa League. Ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Ντιμπάλα, δέχθηκε ένα οδυνηρό χτύπημα τον περασμένο μήνα, υπέστη έναν τραυματισμό στον μηριαίο που τον κρατούσε στο περιθώριο έκτοτε.

Ο Σκαλόνι έδωσε πρόσφατα μια υπόδειξη όταν συζητούσε ποιους παίκτες θα καλέσει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κάτι που θα άφηνε τον Ντιμπάλα να ανησυχεί. «Μόνο όσοι μπορούν να παίξουν τον πρώτο αγώνα θα πάνε στο Κατάρ. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος για να κοινοποιήσουμε τη λίστα».

Ο πρώτος αγώνας της Αργεντινής στο τουρνουά είναι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας στις 22 Νοεμβρίου, δίνοντας στον Ντιμπάλα μερικές εβδομάδες για να προσπαθήσει να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Άλλες αμφιβολίες για την ομάδα της Αργεντινής περιλαμβάνουν τον Άνχελ Ντι Μαρία της Γιουβέντους και τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο της Βιγιαρεάλ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς και τρέχουν να προλάβουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.