Τυνησία: Ξεκάθαρο μήνυμα από τη FIFA για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις

Η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε την Τυνησία, πως μπορεί την αποκλείσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λόγω των κυβερνητικών παρεμβάσεων.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της FIFA φέρονται ενοχλημένοι με την πρόθεση του Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού της βορειοαφρικανικής χώρας για την κατάργηση επιτροπών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με το αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας της Τυνησίας και η FIFA δεν είναι διατεθειμένη να το δεχτεί. Ο Καμέλ Ντεγκουσί έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του προς τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας, οι οποίοι έλαβαν επιστολή από τον διευθυντή των ομοσπονδιών της FIFA, Κένι Ζαν Μαρί, στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα η απειλή του αποκλεισμού από τη διοργάνωση του Κατάρ.

Μεταξύ άλλων, η επιστολή αναφέρει: «Οποιαδήποτε μη συμμόρφωση με αυτές τις υποχρεώσεις μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή κυρώσεων σύμφωνα με τους νόμους της FIFA, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής λειτουργίας της σχετικής ομοσπονδίας».

Η Τυνησία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο, μαζί με τις Γαλλία, Αυστραλία και Δανία. Στις 22 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τους Δανούς στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.