Γκάρι Λίνεκερ: ‘Εκανε την ανάγκη του εν ώρα αγώνα! (vid)

Η Αγγλία αντιμετώπιζε την Ιρλανδία στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990 στην Ιταλία και παραδέχτηκε ότι υπέστη την «πιο φρικτή» εμπειρία της καριέρας του.

Ο Γκάρι Λίνεκρ δεν ένιωθε καλά, έχασε τον έλεγχο των εντέρων του και έκανε την ανάγκη του στον αγωνιστικό χώρο. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτή την απίστευτα ντροπιαστική στιγμή….Shit happens λέει ο Λίνεκερ και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Άγγλος επιθετικός παραδέχτηκε ότι «τρίβονταν στο γρασίδι σαν σκύλος». Το πρωί της 11ης Ιουνίου ήταν άρρωστος, δεν αισθανόταν καλά, είχε πόντους στο στομάχι του. Όλα αυτά λίγο πριν τη σύγκρουση των Τριών Λιονταριών με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας στο Stadio Sant’Elia του Κάλιαρι. Αλλά ο Λίνεκερ ήταν ανένδοτος. ήθελε να συμμετάσχει στην εναρκτήρια μάχη για τη χώρα του και έμεινε σιωπηλός και δεν αναφέρθηκε ποτέ και σε κανέναν για την ασθένεια του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπόμπι Ρομπσον δεν είχε ιδέα! Ο Άγγλος κατάλαβε μετά από 10 με 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ότι το στομάχι του άλλαξε προς το χειρότερο και άρχισε τις κράμπες.

Ο Λίνεκερ εξήγησε αργότερα τι ακριβώς συνέβη: «Ήμουν άρρωστος όλη τη νύχτα και ήταν η ημέρα έναρξης του κυπέλλου και είχα ξυπνήσει μερικές φορές με διάρροια κ.λπ. Δεν ήθελα να το πω στον Μπόμπι Ρόμπσον, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να με αφήσει εκτός ομάδας και ήθελα να παίξω, όπως πάντα. Τέλος πάντων, το παιχνίδι ξεκίνησε και ήμουν καλά, μετά από περίπου 20 λεπτά άρχισα να έχω κράμπες. Κάπως έφτασα στο ημίχρονο και σκέφτηκα ότι θα ήμουν εντάξει.

«Βγαίνουμε έξω για το δεύτερο ημίχρονο, είμαστε 10 ή 15 λεπτά και αρχίζω να με πιάνει πάλι κράμπα και σκέφτομαι, “Ω, έχω πρόβλημα εδώ”. Η μπάλα έπεσε στην αριστερή πλευρά της Ιρλανδίας και έτρεξα απέναντι. Έπεσα στο έδαφος και χαλάρωσα για ένα δευτερόλεπτο και έγινε “μπουμ”. Ήταν σαν “Θεέ μου”, αλλά ήταν παντού. Αν δείτε ποτέ το βίντεο, όπου ο Γκάρι Στίβενς έρχεται και ρωτά τι συμβαίνει. “Και λέω, Τα έκανα πάνω μου” Απλώς δεν ήξερα τι να κάνω. Δόξα τω Θεώ είχα ένα σκούρο μπλε σορτς εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, η Αγγλία ισοφάρισε 1-1. Οι δύο χώρες προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ με την Αγγλία να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά. Πιστεύω ότι αν η λίπανση του γηπέδου με αυτόν τον τρόπο είναι το μυστικό της καλής απόδοσης της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι 11 παίκτες της Αγγλίας θα πρέπει να το κάνουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.