Φαν Χάαλ: ”Υπήρξε αποτέλεσμα, συγκινούμαι”

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε πως η θεραπεία που ακολουθεί είχε θετικά αποτελέσματα ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη στο πρόσωπό του.

Λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη, ο 70χρονος Ολλανδός προπονητής, μίλησε στο ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων (ANP). «’Εκανα 25 συνεδρίες ακτινοθεραπείας. ‘Επειτα, έπρεπε να περιμένω πέντε με έξι μήνες, για να δω εάν υπήρχε αποτέλεσμα. Και υπήρξε. Τώρα, όλα είναι θέμα χρόνου, για την βελτίωση της κατάστασης».

Ο Φαν Χάαλ αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη από το 2020, ενώ διαβεβαίωσε ότι η ασθένεια δεν θα τον εμποδίσει να πάει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. O Φαν Χάαλ βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας από τον Αύγουστο του 2021. Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, ο Ρόναλντ Κούμαν θα είναι ο αντικαταστάτης του μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχε τέτοιο αντίκτυπο στον κόσμο. Το βρίσκω απίστευτο. Συγκινούμαι με αυτό, έχω δάκρυα στα μάτια μου, αλλά μου δίνει επίσης ενέργεια που τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για εμένα» συμπλήρωσε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.