Κατάρ 2022: Πανέτοιμα τα κλιματιστικά στα γήπεδα (vid)

Τα κλιματιστικά που θα δροσίζουν παίκτες και θεατές στα οκτώ γήπεδα του Κατάρ, στα οποία θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Οι διοργανωτές κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία τους. Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά θα έχουν 500 εξόδου και υπόσχονται πως θα ρίχνουν τη θερμοκρασία μέσα στα γήπεδα έως και στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο Σαούντ Αμπντούλ Γκάνι, ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο εγχείρημα αναφέρει για τα συγκεκριμένα κλιματιστικά: “Δεν ψύχουμε απλώς τον αέρα, αλλά τον καθαρίζουμε. Καθαρίζουμε τον αέρα για τους θεατές. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που έχουν αλλεργίες δε θα έχουν προβλήματα μέσα στα γήπεδά μας, καθώς έχουμε τον πιο καθαρό και καθαρό αέρα που υπάρχει. Ο προψυκτικός αέρας μπαίνει μέσα από σχάρες που είναι ενσωματωμένες στις βάσεις και μεγάλα ακροφύσια δίπλα στο γήπεδο. Χρησιμοποιώντας την τεχνική κυκλοφορίας αέρα, ο ψυχρός αέρας στη συνέχεια ανασύρεται, επαναψύχεται, φιλτράρεται και ωθείται προς τα έξω όπου χρειάζεται”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!