Απίστευτη πρόκριση στην παράταση για Καμερούν – Στην τελική φάση Τυνησία και Μαρόκο

Στο 120+4' το Καμερούν κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-1 μέσα στην Αλγερία, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ με απίστευτο τρόπο. Το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης στην παράταση ήρθε από τον Τοκό Εκαμπί.

Η Αλγερία είχε την πρόκριση στα χέρια της απ΄οτο 118′ ως και το… 120+4′! Τόσο κράτησε η χαρά της, πριν το Καμερούν της… σβήσει το όνειρο με το τέρμα του Τοκό Εκαμπί στην τελευταία φάση του ματς!

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους που έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα μισάωρο ήρθε από τον Τσούπο-Μοτίνγκ στο 22′. Το… προσωρινό εισιτήριο για το Κατάρ με το γκολ του 1-1 είχε έρθει από τα πόδια του Αχμέντ Τουμπά.

Ακόμη το Μαρόκο θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 μετά και το 4-1 επί του Κονγκό. Ο Ουναχί με δύο γκολ και οι Τισουνταλί-Χακίμι είχαν σκοράρει… τεσσάρα ως το 69′, πριν ο Ενγκιτά στο 77′ διαμορφώσει το τελικό σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Τέλος το… στείρο 0-0 ανάμεσα σε Τυνησία και Μάλι έδωσε το εισιτήριο για το Κατάρ στην πρώτη, χάρις στο 1-0 του πρώτου αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.