Ιταλία: Με απουσίες κόντρα στη Β. Μακεδονία

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έχει καλέσει δέκα παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Τζανιόλο, Σκαμάκα και Μπελότι για την αποψινή αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία (21.45).

Η ομοσπονδία κάλεσε 33 παίκτες για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαντσίνι, μπορεί να φέρει έως και 12 παίκτες στον πάγκο, οπότε δέκα έπρεπε να αποκλειστούν από τη λίστα της ομάδας. Οι Γκολίνι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Φελίπε, Λοκατέλι, Σένσι, Μπελότι, Σκαμάκα, Τζανιόλο και Τζακάνι αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο Μπονούτσι δεν έχει αναρρώσει ακόμη από έναν τραυματισμό στη γάμπα, ενώ ο Λοκατέλι κόλλησε τον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα, αλλά είναι καθ’ οδόν για το Κοβερτσιάνο μετά από αρνητικό τεστ το πρωί. Ο Μαντσίνι φαίνεται να βασίζεται κυρίως στο γκρουπ των παικτών που κέρδισαν το Euro το περασμένο καλοκαίρι καθώς επτά από τους δέκα παίκτες που έμειναν εκτός ομάδας (εκτός από τους Μπελότι, Μπονούτσι και Λοκατέλι) δεν ήταν μέρος αυτής της ομάδας.

Ο Σκαμάκα δεν προπονήθηκε με τους Azzurri σήμερα (24/3) το πρωί λόγω ενός ελαφρού τραυματισμού, μετά από πόνο στον μηρό του. Το ίδιο πρόβλημα τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την αρχική ενδεκάδα της Σασουόλο κόντρα στην Σπέτσια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ζοάο Πέδρο της Κάλιαρι θα είναι η μόνη εναλλακτική του Τσίρο Ιμόμπιλε στην επίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.