Εθνική Ιταλίας: Εκτός ο Μπαλοτέλι, κλήθηκαν οι “Βραζιλιάνοι”, Ζοάο Πέδρο και Άντερσον (pic)

Ο Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι απέκλεισε τον Μάριο Μπαλοτέλι από την Εθνική Ιταλίας που θα παίξει τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Ο 31χρονος επιθετικός είχε συμπεριληφθεί στην ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου και ήλπιζε να μπει στην ομάδα για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, ο Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι έχει σνομπάρει τον πρώην επιθετικό της Ίντερ και της Μίλαν, καλώντας τον Βραζιλιάνο, με ιταλικό διαβατήριο επιθετικό της Κάλιαρι, Ζοάο Πέδρο. Το ίδιο ισχύει και για τον Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο, ο οποίος διατηρεί ιταλικό διαβατήριο. Οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Τζιανλούκα Σκαμάκα και Αντρέα Μπελότι είναι οι τρεις σέντερ φορ που επέλεξαν οι Ατζούρι.

Ο μέσος της Γιουβέντους, Μανουέλ Λοκατέλι, έλαβε κλήση παρά το γεγονός ότι ήταν θετικός στον COVID, καθώς ο Μαντσίνι ελπίζει ότι θα αναρρώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι επίσης μέλος της ομάδας, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Τέλος, ο Πιερλουίτζι Γκολίνι της Τότεναμ αντικατέστησε τον τραυματία τερματοφύλακα της Νάπολι, Άλεξ Μερέτ.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Μακεδονία στους ημιτελικούς των πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 24 Μαρτίου στο Stadio Renzo Barbera στο Παλέρμο και μπορεί να συναντήσει την Τουρκία ή την Πορτογαλία στον τελικό στις 29 Μαρτίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.