Τζαμάικα: Κατήγγειλε την Κόστα Ρίκα για παραβίαση πρωτοκόλλου

Η ομοσπονδία της Τζαμάικα προχώρησε σε καταγγελία προς την παγκόσμια ομοσπονδία, μετά την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως υποστηρίζουν οι Τζαμαϊκανοί, οι ιθύνοντες της Κόστα Ρίκα παραβίασαν τα πρωτόκολλα κορωνοϊού και χρησιμοποίησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση παίκτες, οι οποίοι ήταν θετικοί στον ιό. Η Κόστα Ρίκα επικράτησε 1-0 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Τζαμάικα, Γκιαν Άρσκοτ τόνισε πως έξι μέλη της αποστολής των αντιπάλων της χώρας του είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό, κατά την άφιξή τους στη χώρα.

Ο Άρσκοτ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μπορώ να επιβεβαιώσω πως υπήρχαν έξι Κοσταρικανοί που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ποδοσφαιριστές. Ο ένας παίκτης ήταν απομονωμένος επειδή το τεστ του ήταν σχετικά πρόσφατο. Για τους άλλους δύο παίκτες, κάναμε σύσταση να απομονωθούν ή να μην τους επιτραπεί να αγωνιστούν. Είχαμε συζητήσεις με μέλη του υπουργείου Υγείας και αναρωτιόμασταν αν είχαν κάποιες νέες μολύνσεις, έχοντας βγει αρνητικοί πριν φύγουν από την Κόστα Ρίκα. Με τα τεστ να έχουν βγει πάντως θετικά, το θεωρήσαμε ευθύνη μας να τους ενημερώσουμε πως δεν έπρεπε να παίξουν”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Είχαν βρεθεί θετικοί 15 ημέρες πριν. Μας ενημέρωσαν πως είχαν μπει σε καραντίνα και πως βγήκαν αρνητικοί πριν κάνουν το ταξίδι από την Κόστα Ρίκα. Όμως στην άφιξή τους στην Τζαμάικα, βρέθηκαν θετικοί στο επίσημο εργαστήριό μας. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε ένσταση για την τύχη του ματς όμως είμαι σίγουρος πως θα στείλουμε υλικό στη FIFA για να διερευνήσει αφού μιλάμε για μία απόλυτη παραβίαση των κανονισμών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.