Ο Φαν’τ Σχιπ “έσταξε μέλι” για τους παίκτες του (vid)

Ο "ηγετικός" Μπακασέτας, ο "πολεμιστής" Τζαβέλλας, η νέα γενιά και όλοι όσοι κλήθηκαν από τον Ολλανδό τεχνικό άκουσαν τα εγκωμιαστικά σχόλια του πρώην πλέον προπονητή τους.

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα στην Εθνική ομάδα. Παίκτες που έβαλαν το εγώ κάτω από το εμείς, παίκτες που πήραν τη σπουδαία ευκαιρία και παίκτες με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους, άκουσαν τα εγκωμιαστικά σχόλια του πρώην προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός, καλεσμένος στο Matchday LIVE των καναλιών Novasports, μίλησε για τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα δύο χρόνια χωρίς να μετανιώνει για καμία από τις επιλογές παικτών που κάλεσε ή που δεν κάλεσε.

Σε αναφορά που έγινε στα αποχαιρετηστήρια post τριών από τους παίκτες του, του Μπακασέτα, του Τζαβέλλα και του Παυλίδη, αφού έκανε ένα σχόλιο για κάθε έναν από τους τρεις, μίλησε και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και σε εκείνους που τραυματίστηκαν στη διάρκεια της θητείας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.