Ελλάδα: Να κλείσει τις υποχρεώσεις με μια νίκη

Η Ελλάδα υποδέχεται το Κόσοβο και θέλει να ολοκληρώσει με μια νίκη, τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (21:45).

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να αναρριχηθεί ψηλότερα και στο ranking των εθνικών ομάδων, κάτι που θα της επιτρέψει να έχει ευκολότερες κληρώσεις, στα μελλοντικά προκριματικά. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς, προχωρώντας σε αλλαγές συγκριτικά με το βασικό σχήμα, το οποίο χρησιμοποίησε στο ματς με την Ισπανία.

Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει στην εστία, με τους Τζαβέλλα, Γούτα και Χατζηδιάκο να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με Μπουχαλάκη και Μάνταλο να είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Πέλκας θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Μασούρα και Παυλίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζουκ και Όλεγκ Μασλιάνκο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Λευκορώσος, Ντζμίτρι Ντζμίτριου, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Σεργκέι Καράσεφ και Αλεξέι Λούνεφ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ισπανία 16 βαθμοί
Σουηδία 15 βαθμοί
Ελλάδα 9 βαθμοί
Γεωργία 7 βαθμοί
Κόσοβο 4 βαθμοί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.