Εθνική ομάδα: Πανέτοιμη για Γεωργία!

Παρά τις δυσκολίες με τους τραυματισμούς, η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι της προετοιμασία χωρίς νέα προβλήματα και αύριο αναχωρεί για το Μπατούμι της Γεωργίας. Κανονικά ο Δουβίκας όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το novasports.gr.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς, ο Τάσος Δουβίκας προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Τζον Φαν΄τ Σχιπ για την αναμέτρηση με τη Γεωργία το Σάββατο (19:00) στο Μπατούμι.

Πριν από λίγη ώρα ολοκλήρώθηκε η τέταρτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στον Άγιο Κοσμά με τον Ολλανδό τεχνικό να βλέπει περιχαρής όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά χωρίς να προκύπτουν νέα προβλήματα.

Ήδη από την αποστολή τέθηκαν νοκ-άουτ οι Διούδης, Κ.Παπαδόπουλος και Ζέκα, για να προστεθούν σε αυτή ο Γιώργος Αθανασιάδης αλλά και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Η Εθνική μας ομάδα αναχωρει αύριο στις 11:00 για το Μπατούμι, όπου στις 17:15 θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και στις 18:00 η προπόνηση στο Batumi Arena.

Οι 25 παίκτες που θα μπουν την Παρασκευή στο αεροπλάνο είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.