Γνωρίζατε ότι το Κατάρ συμμετέχει σε ευρωπαϊκό όμιλο προκριματικών;

H διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ 2022, προετοιμάζεται για τη σπουδαία διοργάνωση με τη... βοήθεια των ευρωπαϊκών ομάδων του πρώτου προκριματικού ομίλου!

Τι δουλειά έχει μια αραβική χώρα σε… ευρωπαϊκό όμιλο προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θεωρητικά καμία, ωστόσο το Κατάρ είναι η εξαίρεση, καθώς η διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ 2022, προετοιμάζεται για τη σπουδαία διοργάνωση με τη… βοήθεια των ευρωπαϊκών ομάδων του πρώτου προκριματικού ομίλου!

Οι Καταριανοί πήραν το ΟΚ από την UEFA και τη FIFA και συμμετέχουν – άνευ συναγωνισμού – στο πρώτο γκρουπ, καθώς δεν έχουν προκριματικούς αγώνες (εξασφαλισμένη η συμμετοχή στο Μουντιάλ). Και ο λόγος που το Κατάρ ζήτησε να παίξει στην Ευρώπη είναι απλός. Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της Ασίας.

Η χώρα της αραβικής χερσονήσου έχει ως αντιπάλους της στον πρώτο όμιλο την Πορτογαλία, τη Σερβία, το Λουξεμβούργο, την Ιρλανδία και το Αζερμπαϊτζάν.

Βέβαια τα εντός έδρας παιχνίδια τους είναι… τυπικά και δεν τα δίνουν στο Κατάρ, αλλά στην Ευρώπη, ενώ έχουν επιλέξει το Ντέμπρετσεν ως έδρα τους στη “Γηραιά Ήπειρο”.

Μέχρι στιγμής, οι Καταριανοί του Ισπανού τεχνικού, Φέλιξ Σάντσεθ και των αρκετών “νατουραλιζέ”, δεν τα έχουν πάει άσχημα στον όμιλο τους, καθώς στην άτυπη βαθμολογία είναι στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς και 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η αραβική χώρα κέρδισε το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ δέχθηκε βαριά ήττα από την Σερβία (4-0) και δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Πορτογάλων (3-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.