Group G: “Κόλλησαν” τα φαβορί (hls)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκαν τα δύο "ντέρμπι" του έβδομου ομίλου, καθώς η Νορβηγία και η Ολλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Τουρκίας με το Μαυροβούνιο. Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς!

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκαν τα δύο “ντέρμπι” του έβδομου ομίλου, καθώς η Νορβηγία και η Ολλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Τουρκίας με το Μαυροβούνιο. Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς!

Τουρκία – Μαυροβούνιο 2-2

Βαθμολογική απώλεια για την πρωτοπόρο του ομίλου, Τουρκία, παρά το προβάδισμα της με 2-0! Στο παιχνίδι που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, οι Τούρκοι προηγήθηκαν με τον Ουντέρ στο 9ο λεπτό και πέτυχαν δεύτερο τέρμα με τον Γιαζιτσί στο 31′, ωστόσο οι Μαυροβούνιοι κατάφεραν να πάρουν τον σημαντικό βαθμό. Οι Βαλκάνιοι μείωσαν αρχικά με τον Μάρουσιτς στο 40ο λεπτό και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με γκολ του Ραντούνοβιτς στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Νορβηγία – Ολλανδία 1-1

Ο Χάαλαντ βρήκε και πάλι… στόχο, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι της Νορβηγίας με την Ολλανδία, ωστόσο οι Σκανδιναβοί δεν κατάφεραν να πάρουν το “τρίποντο” απέναντι στους “οράνιε”. Ο επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό, ενώ ο Κλάασεν στο 37ο λεπτό σημείωσε το 1-1.

Λετονία – Γιβραλτάρ 3-1

Εύκολο έργο είχαν οι Λετονοί στο εντός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, επικρατώντας 3-1. Ο Γκουτκόφσκις έκανε το 1-0 στο 50ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, από την “άσπρη βούλα” ήρθε το γκολ της ισοφάρισης των Γιβραλταριανών στο 71′, ενώ ο Γκουτκόφσκις στο 85΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-1 και ο Τσιγάνικς στο 89ο λεπτό το τρίτο τέρμα των Λετονών.

Η βαθμολογία του ομίλου

1) Τουρκία 8
2) Ολλανδία 7
3) Μαυροβούνιο 7
4) Νορβηγία 7
5) Λετονία 4
6) Γιβραλτάρ 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.