Καζακστάν-Ουκρανία 2-2: Ο Βαλιούλιν χάρισε βαθμό στο 96′ (hls)

Η Ουκρανία προηγήθηκε δύο φορές στην Αστάνα του Καζακστάν, η δεύτερη στο 93', όμως δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο 96'!

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο Νουρ Σουλτάν, όπου το Καζακστάν απέφυγε την ήττα από την Ουκρανία στο 96′, σε ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η ομάδα του Ολεκσάντρ Πετράκοφ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Σεβτσένκο, προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης με τον Γιάρεμτσουκ να πετυχαίνει ένα φανταστικό τέρμα.

Πριν κλείσει το ημίχρονο οι Ουκρανοί είχαν τρία δοκάρια, στο 16′ με τον Σόμπολ και στο 24′ με τον Γιαρμολένκο και τον Σίντορτσουκ σε φάση διαρκείας. Η απάντηση του Καζακστάν ήρθε στο 74′ με τον Ταγκιμπέργκεν να δημιουργεί και τον Βαλιούλιν να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ουκρανία πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Σίκαν, που είχε μπει στο ματς στο 82′, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ποκατίλοφ για το 1-2.

Οι Καζάκοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και στα εναπομείναντα λεπτά έψαξαν την ισοφάριση, την οποία και βρήκαν στο 96′ με τον Βαλιούλιν να νικά ξανά τον Πιατόφ και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Η αναμέτρηση ήταν για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο και η Ουκρανία μετράει 4 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, όλα με ισοπαλίες, ενώ το Καζακστάν πήρε τον δεύτερο βαθμό του σε τρία ματς, πάλι με αντίπαλο τους Ουκρανούς, καθώς και το ματς στο Κίεβο είχε τελειώσει στο 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.