Εκπλήξεις στην CONCACAF

Η Γουϊάνα και η Αντίγκουα & Μπαρμπούντα έκαναν την έκπληξη στη πρώτη φάση των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014 (ζώνη CONCACAF), αφήνοντας εκτός διοργάνωσης δύο από τα φαβορί για πρόκριση, την Αϊτή και το Τρίνινταντ & Τομπάγκο.

Η Γουϊάνα και η Αντίγκουα & Μπαρμπούντα έκαναν την έκπληξη στη πρώτη φάση των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014 (ζώνη CONCACAF), αφήνοντας εκτός διοργάνωσης δύο από τα φαβορί για πρόκριση, την Αϊτή και το Τρίνινταντ & Τομπάγκο. Η Γουϊάνα, στην πόλη Τζορτζτάουν επικράτησε 2-1 του Τρίνινταντ, ενώ η Αντίγκουα & Μπαρμπούντα επικράτησε 1-0 της Αϊτής στο γήπεδο Σεντ Τζονς, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για αγώνες κρίκετ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Εκεί περιμένουν ήδη Ελ Σαλβαδόρ, Καναδάς, Παναμάς και Γουατεμάλα, καθώς επίσης και οι έξι «ισχυροί» των προκριματικών Μεξικό, ΗΠΑ, Κόστα Ρίκα, Νικαράγουα, Τζαμάικα και Κούβα. Να θυμίσουμε πως τόσο η Αϊτή όσο και το Τρίνιναντ & Τομπάγκο, έχουν στο παλμαρέ τους παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα σε Δυτική Γερμανία (1974) και Γερμανία (2006) αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.