Tα πάντα για ένα εισιτήριο

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος ονειρεύεται να δώσει το παρών σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν πολλά για να πραγματοποιήσουν το όνειρο.

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος ονειρεύεται να δώσει το παρών σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν πολλά για να πραγματοποιήσουν το όνειρο.

Ένας από αυτούς είναι ο Βραζιλιάνος φίλαθλος Μαρσέλο, ο οποίος είχε υποσχεθεί στον γιό του Πάουλο Φελίπε πως θα δώσουν μαζί το παρών στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο οι προσπάθειές του να βρει εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι έχουν αποβεί άκαρπες και έτσι έβαλε σε δράση τα μεγάλα μέσα.

Ο εν λόγω φίλαθλος ανακοίνωσε πως πουλάει μία φανέλα της Βραζιλίας που χρησιμοποιήθηκε στο Μουντιάλ του 1982 και φέρει τις υπογραφές θρύλων όπως ο Ζίκο, ο Φαλκάο και ο Σόκρατες.

Όπως δήλωσε στη Globoesporte, o Mαρσέλο έγινε κάτοχος της φανέλας λόγω μίας γνωριμίας με την ανιψιά του τότε προπονητή της «σελεσάο» Τελέ Σαντάνα και είναι διατεθειμένος να τη βγάλει στο σφυρί προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδο στο Μαρακανά.

«Αξίζει πάνω από 20.000 λίρες Αγγλίας», δηλώνει ο Βραζιλιάνος, που έστω και αν προλάβει να βρει αγοραστή για το κειμήλιο  λίγες ώρες πριν από τον τελικό, είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να βρει τα δύο «μαγικά χαρτάκια» που χρειάζεται…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.