Εθνική ομάδα: Συναντήθηκαν Ζαγοράκης Φαν’τ Σχιπ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, αλλά και τους Κωνσταντινίδη, Φύσσα, αναλύοντας τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της "γαλανόλευκης". Συνεχίζει κανονικά ο Ολλανδός.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, αλλά και του αθλητικού διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας.

Οι τέσσερις τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, αναλύοντας κυρίως τα πεπραγμένα της “γαλανόλευκης” στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία. Ο Φαν΄τ Σχιπ, αφού είχε κάνει την ανάλυσή του, εξήγησε τί δεν πήγε καλά και τί χρειάζεται να βελτιωθεί στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε προσεκτικά τον προπονητή της Εθνικής ομάδας και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες εβδομάδες. Κάτι που δείχνει πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλει να έχει προσωπική άποψη για όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη του ομάδα, ώστε να λαμβάνει και τις κατάλληλες αποφάσεις.

Για την ώρα δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Τζον Φαν΄τ Σχιπ από το “τιμόνι” της Εθνικής ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία μέχρι και το τέλος της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ, τον προσεχή Νοέμβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.