Λεβ: «Έχουμε και συνέχεια…»

Ο Γιοακίμ Λεβ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί, καθώς η Γερμανία έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γιοακίμ Λεβ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί, καθώς η Γερμανία έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο προπονητής των «πάντσερ» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκληρωτική εμφάνιση της ομάδας του, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έφτασε η ώρα των πανηγυρισμών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν σημαντικό για μας να αντιμετωπίσουμε το πάθος και τα συναισθήματα των Βραζιλιάνων με ψυχραιμία και τις δικές μας αρετές. Οι αντίπαλοί μας έπαθαν σοκ από τα γρήγορα γκολ και το έργο μας έγινε εύκολο στη συνέχεια. Οι παίκτες μου έφεραν εις πέρας την αποστολή τους με τον καλύτερο τρόπο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι πίσω και βγαίναμε άριστα στην επίθεση. Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί έχουμε και συνέχεια. Υπάρχει η μεγαλύτερη πρόκληση μπροστά μας, ο τελικός της Κυριακής, και πρέπει να είμαστε μόνο εκεί προσηλωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.