Σκολάρι: «Ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του»

Ο τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, τόνισε ότι μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του.

Ο τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, τόνισε ότι μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του.


Αναλυτικά όσα είπε:


“Μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο.


Ήταν ένα μεγάλο σοκ, η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να κλαίει.


Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού”.


Για το αν ο Νεϊμάρ θα είναι παρών στο γήπεδο, στον ημιτελικό με τη Γερμανία, είπε: “Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.