Συγκινητικό μήνυμα Ζίκο σε Νεϊμάρ

Τη συμπαράστασή του προς τον Νεϊμάρ εξέφρασε ο Ζίκο μετά τον τραυματισμό που αφήνει τον σούπερ σταρ της Βραζιλίας εκτός Μουντιάλ.

Τη συμπαράστασή του προς τον Νεϊμάρ εξέφρασε ο Ζίκο μετά τον τραυματισμό που αφήνει τον σούπερ σταρ της Βραζιλίας εκτός Μουντιάλ.


Η παλιά μεγάλη δόξα της «σελεσάο» και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, πόσταρε στο Facebook μία φωτογραφία του άτυχου παίκτη μαζί με τα εγγόνια του, παραθέτοντας ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης:


«Η Βραζιλία είναι στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Θα ήταν μία χαρούμενη μέρα, αλλά δεχτήκαμε χτύπημα με την είδηση ότι ο Νεϊμάρ είναι εκτός. Φανταστείτε τι πόνο νιώθει τώρα, πολύ μεγαλύτερο από αυτόν ενός σπασμένου σπόνδυλου. Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την συμπαράστασή τη δική μου και της οικογένειάς μου. Ο Νεϊμάρ πάντα μου έδειχνε αφοσίωση, στη φωτογραφία είναι με τα εγγόνια μου Γκαμπριέλ και Φελίπε. Ο Νεϊμάρ μεταδίδει τη χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που μένει έξω από ένα σκληρό μαρκάρισμα Κολομβιανού. Εχω υποφέρει κι εγώ έτσι και ξέρω τι είναι. Αυτό που πρέπει να βγει από αυτό είναι η ομάδα να ανασυνταχθεί, να αποκρούσει το χτύπημα και ο κάθε παίκτης να βάλει στον εαυτό του ένα κομμάτι του Νεϊμάρ από εδώ και πέρα, για να πάρουν τον τίτλο στα δύο επόμενα παιχνίδια και να τον αφιερώσουν σε αυτόν. Νεϊμάρ, είμαστε μαζί σου, Ζίκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.