Αρντίλες: «Δεν μπορεί μόνος του ο Μέσι»

Προβληματισμένος από τις εμφανίσεις της Αργεντινής στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Οσβάλντο Αρντίλες, τονίζοντας πως εξαρτάρται υπερβολικά από τον Μέσι.

Προβληματισμένος από τις εμφανίσεις της Αργεντινής στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Οσβάλντο Αρντίλες, τονίζοντας πως εξαρτάρται υπερβολικά από  τον Μέσι.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1978 με την Αργεντινή, τόνισε πως η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια με αυτή την τακτική δεν μπορεί να στεφθεί τροπαιούχος στο Μουντιάλ.


«Αυτή τη στιγμή η Αργεντινή φαίνεται να έχει μόνο μία τακτική: δώστε τη μπάλα στον Μέσι και αυτός θα κάνει τα υπόλοιπα. Ναι, ο Μέσι έχει κάνει υπέροχο τουρνουά και έχει αναδειχτεί παίκτης του αγώνα σε κάθε παιχνίδι. Όλα καλά μέχρι τώρα, αλλά πρέπει και η υπόλοιπη ομάδα να κάνει πολλά περισσότερα. Ο Μέσι δεν μπορεί να πάρει το Μουντιάλ μόνο του. Το Βέλγιο στον προημιτελικό δεν θα κατέβει μόνο για να αμυνθεί, αλλά και για να επιτεθεί και θα δοκιμάσει την άμυνά μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στη ”μαγεία του Μέσι”. Μόνο οι Μαστσεράνο και Ντι Μαρία έχουν κάνει κάτι παραπάνω. Θα χρειαστούμε πολλά περισσότερα από τους Ιγκουαΐν και Λαβέτσι», εκτιμά ο Αρντίλες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.