Μπατίκα: «Μόνο εγώ εκπροσωπώ τον Κάμπελ»

Την οργή του ατζέντη του Τζόελ Κάμπελ Χοακίμ Μπατίκα προκάλεσαν οι φημολογίες περί μετακόμισής του στην Ιταλία.

Την οργή του ατζέντη του Τζόελ Κάμπελ Χοακίμ Μπατίκα προκάλεσαν οι φημολογίες περί μετακόμισής του στην Ιταλία.


Το σχετικό σενάριο για τον Κοσταρικανό επιθετικό – ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός πέρσι – προήλθε από τον Ιταλό ατζέντη Ρουτζέρο Λατσερέντσα, ο οποίος σύμφωνα με τον Μπατίκα όμως, δεν έχει κανένα δικαίωμα εκπροσώπησης του άσου των «τίκος».


«Ο Τζόελ δεν έχει συναντήσει ποτέ αυτό τον άνθρωπο και δεν έχει ιδέα ποιος είναι. Δεν τον εκπροσωπεί αυτός αλλά εγώ. Στην πραγματικότητα, όσο βρίσκεται στη Βραζιλία, ο Κάμπελ δεν έχει πει πως θέλει να πάει οπουδήποτε. Είναι συγκεντρωμένος μόνο στο πώς θα βοηθήσει την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ και το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι να φύγει από την Άρσεναλ. Ζει το όνειρό του παίζοντας στο Μουντιάλ και ανυπομονεί για τον προημιτελικό με την Ολλανδία.


Πολλοί ήρθαν σε επαφή μαζί μου προσπαθώντας να φτιάξουν μεταγραφές σε διάφορες ομάδες, αλλά κανένας εκτός από εμένα δεν έχει την εξουσιοδότηση του Τζόελ ή της οικογένειάς του. Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν ακούμε πως κάποιος είναι εκπρόσωπός του. Αυτός ο άνθρωπος παραπλανά τον κόσμο, δεν έχει καμία σχέση μαζί μας. Αυτοί οι τρίτοι άνθρωποι θολώνουν τα νερά. Η Άρσεναλ ξέρει με ποιον έχει να κάνει, αλλά οι άλλες ομάδες όχι. Όταν τελειώσει αυτή η θαυμάσια περιπέτεια στο Μουντιάλ, ο Τζόελ θα πάει στο Λονδίνο. Ήθελε πάντα να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Άρσεναλ είναι η ομάδα του», δήλωσε ο Μπατίκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.