Καραγκούνης: “Ημασταν καλύτεροι από την Κόστα Ρίκα” (video)

Η Εθνική έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της, όπως υποστήριξε ο Γιώργος καραγκούνης στον απεσταλμένο του Novasports.gr, Αποστόλη Λάμπο.

Η Εθνική έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της, όπως υποστήριξε ο Γιώργος καραγκούνης στον απεσταλμένο του Novasports.gr, Αποστόλη Λάμπο.

“Χάσαμε δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, μετά όταν πας στα πέναλτι είναι 50-50. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θα μπορούσαμε να πάμε στους “8”, ήμασταν καλύτεροι από την Κόστα Ρίκα. Η ομάδα μετά από τέτοιες διοργανώσεις, προκρίσεις μεγαλώνει. Και για τα νέα παιδιά που αποκτούν εμπειρίες”.

Για τον Νάβας και την εμφάνιση του που μας στέρησε την πρόκριση: “Ο Νάβας ήταν σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακας παίζει, η αντίπαλη ομάδα παλεύεις. Στο τέλος δε χαρήκαμε. Τα δώσαμε όλα και συνεχίσουμε. Εχει λαμπρό μέλλον μπροστά της και αν εκμεταλλευτούν αυτά τα παιδιά τις εμπειρίες αυτά που αποκόμισαν εδώ, θα έχουν λαμπρό μέλλον”.

Για το γεγονός ότι έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη της Εθνικής στο παιχνίδι: “Προσπαθήσαμε όλοι, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Σε κάποιες φάσεις δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα έχει αυτά. Θέλαμε να κάνουμε όλους τους Ελληνες να πανηγυρίσουν”.

“Αν είναι κοντά τα επόμενα δύο χρόνια για το Euro: Οχι δεν είναι κοντά, την έχω πάρει την απόφαση μου. Εζησα αξέχαστε στιγμές με την Εθνική. Θα μπορούσαμε να περάσουμε σήμερα και αυτό σκεφτόμουν συνέχεια. Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος”.

Ποια είναι η τελευταία σου εικόνα από το γήπεδο: “Την πίκρα που είχαμε για το αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό μετά το τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.