Νάβας: “Αξιος αντίπαλος η Ελλάδα” (video)

Δύσκολο και άξιο αντίπαλο χαρακτήρισε την Εθνική μας ομάδα ο Νάβας. Ο γκλκίπερ της Κόστα Ρίκα αναφέρθηκε τόσο στο Λουκά Βύντρα, όσο και στο πέναλτι του Γκέκα.

Δύσκολο και άξιο αντίπαλο χαρακτήρισε την Εθνική μας ομάδα ο Νάβας. Ο γκλκίπερ της Κόστα Ρίκα αναφέρθηκε τόσο στο Λουκά Βύντρα, όσο και στο πέναλτι του Γκέκα.

Για τον αγώνα: Ηταν ένα δύσκολος αγώνας, ήταν ένας άξιος αντίπαλος η Ελλάδα. Μείναμε με δέκα παίκτες και προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Φτάσαμε μέχρι τα πέναλτι και εκεί νικήσαμε. Είμαι ευχαριστημένος που έκανα καλά τη δουλειά μου, αλλά είμαστε πραγματική ομάδα και πρόκειται για μία συλλογική δουλειά αυτό που πετυχαίνουμε.

Για την αλλαγή φανέλας με τον Βύντρα: Είχαμε πει από πριν ότι θα αλλάζαμε φανέλες. Μιλήσαμε και μετά, ήταν δύσκολη στιγμή για εκείνον, αλλά είμαστε φίλοι, συμπαίκτες και θα βρεθούμε ξανά μαζί.

Για το πέναλτι του Γκέκα: Σε κάθε πέναλτι προσπαθείς να το πιάσεις. Κάποια είναι άπιαστα, κάποια έχεις την ευκαιρία σου. Σε αυτό το πέναλτι είχα την ευκαιρία μου και το έπιασα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.