Σαρρής: «Ανεκτίμητη η προσφορά Σάντος, συνεχίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργοε Σαρρής, τόνισε μετά την ήττα από την Κόστα Ρίκα πως η Εθνικη΄αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά της, επαίνεσε το έργο του Φερνάντο Σάντος και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και με τον διάδοχό του, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργοε Σαρρής, τόνισε μετά την ήττα από την Κόστα Ρίκα πως η Εθνικη΄αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά της, επαίνεσε το έργο του Φερνάντο Σάντος και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και με τον διάδοχό του, Κλαούντιο Ρανιέρι. Αναλυτικά:

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στα πέναλτι κερδίζει ο πιο τυχερός. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε. Τώρα όμως συνεχίζουμε. Πρέπει αμέσως να αρχίσουμε την προετοιμασία για το επόμενο EURO, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια αυτής της ομάδας. Η προσφορά του Φερνάντο Σάντος αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι ανεκτίμητη. Μια συνέχεια της προσφοράς του Ότο Ρεχάγκελ. Βελτίωσε ακόμα περισσότερο τις υποδομές των Εθνικών ομάδων. Πιστεύουμε όλοι πως και ο νέος προπονητής θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χαράξει αυτή η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.