Μανιάτης: «Ο Νάβας ήρωας της βραδιάς»

Ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε πως η Εθνική έκανε υπερπροσπάθεια κόντρα στην Κόστα Ρίκα, αλλά έπεσε στον καταπληκτικό τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας.

Ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε πως η Εθνική έκανε υπερπροσπάθεια κόντρα στην Κόστα Ρίκα, αλλά έπεσε στον καταπληκτικό τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας. 

Ωστόσο, παρά την πίκρα της ήττας, ο διεθνής μέσος τόνισε πως το γεγονός ότι η ομάδα έκανε τους Έλληνες χαρούμενους ήταν θετικό.

«Πραγματικά κάναμε μία υπερπροσπάθεια από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης. Ήμασταν καλύτεροι αλλά μας έλειψε το δεύτερο γκολ. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας της βραδιάς και έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Είναι μία διαδικασία που θέλει και τύχη, εμείς σταθήκαμε άτυχοι, χάσαμε ένα πέναλτι και την πρόκριση.

Το θετικό και το πιο όμορφο είναι ότι βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους και δώσαμε χαρά στους Έλληνες. Προσπαθήσαμε και σήμερα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά μείναμεε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Κρίμα, το θέλαμε και το δείξαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε», είπε ο διεθνής μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.