Σωκράτης: «Έλληνες, ψηλά το κεφάλι»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Κόστα Ρίκα, αλλά έχασε την πρόκριση από την μεγάλη εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Κόστα Ρίκα, αλλά έχασε την πρόκριση από την μεγάλη εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας.

Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα δήλωσε μετά το ματς:

«Το ποδόσφαιρο δυστυχώς είναι άθλημα που έχει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με βάση την εικόνα του αγώνα, αλλά όταν στις ευκαιρίες που έχεις δεν βάζεις γκολ με την αντίπαλη ομάδα να παίζει με δέκα παίκτες, όταν το ματς πάει στα πέναλτι η ομάδα που παίζει με δέκα έχει πλεονέκτημα.

Είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και τις τρεις τις έβγαλε ο τερματοφύλακάς τους. Σε αυτά τα παιχνίδια καμια φορά υπάρχουν και οι μεγάλες προσωπικότητες που τα κερδίζουν».

Για τον Καραγκούνη ο Παπασταθόπουλος τόνισε:

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Κάρα, αρχηγός στα αποδυτήρια και γενικά στην Εθνική. Κάποτε φτάνει το τέλος για όλους, όπως θα φτάσει και για μένα αλλά και τους νεότερους συμπαίκτες μου. Ο Κάρα αφήνει όπως και οι προηγούμενοι μεγάλη παρακαταθήκη, εμπειρίες που τις κουβαλάμε κι εμείς στην πλάτη μας».

Τέλος, ο Σωκράτης έστειλε μύνημα στον ελληνικό λαό λέγοντας:

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι.Είμαστε μια χώρα λίγων εκατομμυρίων και έχουμε κάνει πολλά σημαντικά πράγματα. Δώσαμε και την ψυχή μας. Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος. οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο για την ελλάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.