Η αμφισβήτηση του πορτοκαλί

Το 3/3 της Ολλανδίας και οι εμφανίσεις της ομάδας του φαν Χάαλ μέχρι τώρα, καθιστούν δυνατό φαβορί τους «οράνιε» στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά, με τους μαχητές Μεξικανούς όμως να έχουν τις ενστάσεις τους στη Φορταλέζα στις 19:00!

Το 3/3 της Ολλανδίας και οι εμφανίσεις της ομάδας του φαν Χάαλ μέχρι τώρα, καθιστούν δυνατό φαβορί τους «οράνιε» στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά, με τους μαχητές Μεξικανούς όμως να έχουν τις ενστάσεις τους στη Φορταλέζα στις 19:00!

Για έβδομη φορά στην ιστορία τους και μόλις δεύτερη σε Μουντιάλ, Ολλανδία και Μεξικό τίθενται αντιμέτωποι. Η παράδοση, δείχνει οριακή υπεροχή των ευρωπαίων με 3-2 νίκες και μία ισοπαλία.

Έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς και ικανοποιώντας το απαιτητικό για ποιοτικό ποδόσφαιρο κοινό τους, οι Ολλανδοί μπαίνουν στη μάχη για τα προημιτελικά σαν φαβορί κόντρα στο Μεξικό.

Η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων για τον φαν Χάαλ αλλά και η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ρόμπεν, φαν Πέρσι (κυρίως ο πρώτος), γεμίζουν αυτοπεποίθηση τους «οράνιε» πως μπορούν να πλησιάσουν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, τον οποίο έχασαν πριν από τέσσερα χρόνια.

Πέντε φορές έως τώρα έχουν φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, σε συνολικά εννιά εμφανίσεις σε Παγκόσμια Κύπελλα και απέναντι στο Μεξικό, οι Ολλανδοί θέλουν να το ξανακάνουν.

Το 3-5-2 θα κάνει -λογικά- και πάλι την εμφάνισή του, με τους Μάριτνς (τραυματισμός με Χιλή) και φαν Πέρσι (κάρτες) να επιστρέφουν στη βασική 11άδα.

Η πρόκριση στα προημιτελικά δεν είναι συχνό φαινόμενο για τους Μεξικανούς, που μετά από μια εξαιρετική παρουσία στον όμιλο θέλουν να βάλουν δύσκολα στους Ολλανδούς.

Με προίκα τους 7 βαθμούς και το 0-0 κόντρα στη Βραζιλία, το συγκρότημα του Ερέρα, θα μείνει πιστό στο 3-5-2 που το έφερε μέχρι εδώ, με τον τεχνικό των Κεντροαμερικάνων, να στερείται -λόγω καρτών- των υπηρεσιών του Βάσκεζ. Ο Γκιγέρμο Οτσόα αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους στην ομάδα, αφού οι εκπληκτικές του αποκρούσεις απέναντι στους Βραζιλιάνους τον έχουν αναδείξει ηγέτη των Μεξικανών.

Σε 14 εμφανίσεις τους μέχρι τώρα, τα «σομπρέρος» έχουν φτάσει στους «8» δύο φορές, το 1970 και το 1986, στις διοργανώσεις δηλαδή που φιλοξενούνταν σπίτι τους.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.