Γλύκος: «Δεν θα επιστρέψουμε νωρίς» (video)

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Κόστα Ρίκα ο Παναγιώτης Γλύκος, που μίλησε απευθείας από το Αρακαζού στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» και τον Αποστόλη Λάμπο.

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Κόστα Ρίκα ο Παναγιώτης Γλύκος, που μίλησε απευθείας από το Αρακαζού στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» και τον Αποστόλη Λάμπο.


«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη το πόσο έτοιμος και συγκεντρωμένος πρέπει να είναι για να παρουσιαστεί έτοιμος. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος για να μπω έτοιμος στο ματς.


Θα μου πάρει πολύ καιρό για να το εμπεδώσω καλύτερα αυτό που έχουμε πετύχει, ίσως όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα και σκεφτούμε τι έχει γίνει. Τότε θα είναι πιο καθαρά τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα γυρίσουμε νωρίς» ήταν τα πρώτα λόγια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που συνέχισε:


«Σε τέτοιες χαρές βγαίνει ένας διαφορετικός εαυτός, πιο παιδικός, θέλεις να ξεφαντώσεις. Είναι μεγάλη επιτυχία. Μετά το 2004 είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουμε δώσει το 100% και δεν είναι καθόλου εύκολο αν και μπορεί να φαίνεται έτσι. Έχουμε προσπαθήσει πολύ και βγαίνει αυτό στο γήπεδο».


Για τον κόσμο στο Αρακαζού και το πώς τους έχει αγκαλιάσει:


«Είναι πολύ εκδηλωτικός ο κόσμος στο Αρακαζού, τη χθεσινή υποδοχή θα τη θυμόμαστε!».


Για τον Ορέστη Καρνέζη και τη δική του ευκαιρία που πήρε στο παιχνίδι με τους Αφρικανούς:


«Μακάρι ο Ορέστης να είναι καλά, η υγεία πάνω απ’ όλα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ο καθένας δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Τα παιδιά είναι έτοιμα και θέλουν να δώσουν το 100% για την ομάδα. Όπως ο Ανδρέας (σ.σ. Σάμαρης) που μπήκε και σκόραρε. Έχω παραπάνω αυτοπεποίθηση».


Για το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα:


«Χάρηκε πολύς κόσμος με την επιτυχία αυτή, πραγματικά ακόμα δεν το πιστεύω πως είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι με την Κόστα Ρίκα, είναι ένας τελικός για εμάς και όλη την Ελλάδα».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.