Πίντο: «Μάχη με την Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, μίλησε με σεβασμό για την εθνική και το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα προκρίθηκε στην φάση των «16» του Μουντιάλ. Με το πέναλτι του Σαμαρά στις καθυστερήσεις η εθνική ομάδα επικράτησε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και πήρε την 2η θέση του 3ου ομίλου και την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, μίλησε με σεβασμό για την εθνική και το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής: «Δεν είχαμε προτίμηση για τον αντίπαλο μας. Θα αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα σαν οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο βρισκόταν στο δρόμο μας. Για να φτάσει η ελληνική ομάδα στους «16» σίγουρα έχει δυνατότητες. Εμείς είμαστε ήδη πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στα νοκ άουτ, αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.