Μανωλάς: “Σας το είχα πει…” (video)

Ο Κώστας Μανωλάς αφιέρωσε όλα τα τραγούδια του κόσμου στους Ελληνες και για ακόμα μία φορά τόνισε πως σημασία έχει να παίζει όλη η ομάδα καλά και όχι ο ίδιος.

Ο Κώστας Μανωλάς αφιέρωσε όλα τα τραγούδια του κόσμου στους Ελληνες και για ακόμα μία φορά τόνισε πως σημασία έχει να παίζει όλη η ομάδα καλά και όχι ο ίδιος.

Στο video οι παρακάτω δηλώσεις του Μανωλά που έγιναν μετά τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού:

Σας το είχα πει, η Ελλάδα δεν τα παρατάει ποτέ. Το αποδείξαμε και συνεχίζουμε. Όλοι μαζί παλέψαμε, κανείς δεν μπορεί να πει ξεχωριστά για τον εαυτό. Όλοι δείξαμε την ψυχή μας. Όσοι έπαιξαν, όσοι ήταν στον πάγκο, οι Έλληνες στις εξέδρες. Αξίζαμε να περάσουμε και πιστεύω ο Θεός μας έδωσε την πρόκριση.

Στην αρχή αισθάνθηκα πως είχαμε ατυχία με τα δοκάρια, αλλά δεν έχασα την πίστη μου. Κοίταζα στο πέναλτι γιατί πίστευα πως θα μπει. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα. Εγώ κοιτάω να είμαι υγιής. Χαμηλά η μπάλα, έχουμε το ματς με την Κόστα Ρίκα και ευελπιστώ πως αν πιάσουμε ανάλογη απόδοση, θα πάρουμε κι άλλη πρόκριση.

Όλα τα τραγούδια του κόσμου αφιερώνω στον κόσμο, γιατί είμαι χαρούμενος που κάναμε τον ελληνικό λαό να νιώσει υπερήφανος. Αφιερώνω την πρόκριση σε αυτούς που με στηρίζουν, στην οικογένεια μου και στην κοπέλα μου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.