Παραιτήθηκαν o Πραντέλι και o πρόεδρος ιταλικής Ομοσπονδίας

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας ανακοίνωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της «σκουάντρα ατζούρα» από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας ανακοίνωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της «σκουάντρα ατζούρα» από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ και υπέβαλλε την παραίτηση του στον πρόεδρο της ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα παραιτήθηκε και ο Τζιανκάρλο Αμπέτε, λέγοντας: «Θέλω ν’ ανακοινώσω την παραίτησή μου. Ελπίζω στο επερχόμενο διοικητικό συμβούλιο τα μέλη να πείσουν τον Τσέζαρε (σ.σ. Πραντέλι) να ξανασκεφτεί την απόφασή του».

Από την πλευρά του, ο Πραντέλι είχε δηλώσει πιο πριν: ««Μίλησα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και με τον Ντιμίτριο Αλμπερτίνι και τους υπέβαλλα την παραίτησή μου. Το τεχνικό πλάνο δεν λειτούργησε και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη γι’ αυτό. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου μου κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι. Διάλεξα ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, δεν λειτούργησε και παραιτούμαι. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.