Ο «βιονικός» Χάρισον Αφούλ

Ένας από τους λόγους που το Μουντιάλ πάντα συγκινεί τους φιλάθλους, είναι η δημιουργία «ηρώων» που μέχρι τη στιγμή που εκτοξεύονται στην επικαιρότητα τους γνώριζαν λίγοι.

Ένας από τους λόγους που το Μουντιάλ πάντα συγκινεί τους φιλάθλους, είναι η δημιουργία «ηρώων» που μέχρι τη στιγμή που εκτοξεύονται στην επικαιρότητα τους γνώριζαν λίγοι.


Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Χάρισον Αφούλ, ίσως του κορυφαίου παίκτη της Γκάνας στο 2-2 με τη Γερμανία.


Με το ματς να έχει φτάσει στις καθυστερήσεις και τους περισσότερους παίκτες να κοντεύουν να πέσουν κάτω από τη ζέστη και την προσπάθεια, ο απτόητος Αφούλ συνέχιζε να πηγαίνει πάνω-κάτω τη δεξιά πλευρά, δείχνοντας έτοιμος για ακόμα 90λεπτο.


Ο μέχρι πρότινος άγνωστος Αφούλ, έχει ξεφύγει από τα ραντάρ των ευρωπαϊκών συλλόγων, αγωνιζόμενος τα τελευταία πέντε χρόνια στην Εσπεράνς της Τυνησίας.


«Είχα προτάσεις για να παίξω στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν κατάλληλες για μένα. Είμαι ευχαριστημένος στην Τύνιδα και πάντα μου φέρονταν καλά. Δεν θα ήθελα να φύγω απλά για να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Βέβαια, αν βρεθεί στον δρόμο μου μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία θα την αδράξω», είπε ο 28χρονος στην ιστοσελίδα της ΦΙΦΑ, προσθέτοντας πως κυριότερο προσόν του εκτός από την ταχύτητα και την τεχνική που έδειξε σεντράροντας για τον Αντρέ Αγιού στη φάση του 1-1, είναι το μαχητικό πνεύμα:


«Αν δεν το είχα, δεν θα ήμουν ο εαυτός μου. Αγαπάω πολύ τη χώρα μου και τους συμπαίκτες μου και ποτέ δεν θα σταματήσω να δίνω τα πάντα γι’ αυτούς».


Όσον αφορά το ματς, ο ανέλπιστος ήρωας των Γκανέζων τόνισε:


«Κρίμα που δεν κερδίσαμε. Παλέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως και παίξαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα με την κλάση της Γερμανίας. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αν αποκλειστούμε, σίγουρα δεν θα φταίξει η έλλειψη προσπάθειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.