Προβληματισμός για Βιδάλ, Αράνγκις

Μείζον δίλημμα για τον Χόρχε Σαμπάολι, που θα πρέπει να πάρει μια γενναία απόφαση σχετικά με τον Αρτούτο Βιδάλ και τον Τσαρλς Αράνγκις.

Μείζον δίλημμα για τον Χόρχε Σαμπάολι, που θα πρέπει να πάρει μια γενναία απόφαση σχετικά με τον Αρτούτο Βιδάλ και τον Τσαρλς Αράνγκις.


Οι δύο Χιλιανοί “κουβαλάνε” τραυματισμούς από τη μεγάλη νίκη (2-0) επί της Ισπανίας και η συμμετοχή τους στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου του Μουντιάλ καθίσταται αμφίβολη. Τη Δευτέρα η Χιλή αντιμετωπίζει την Ολλανδία με “έπαθλο” την πρώτη θέση του ομίλου, που ισοδυναμεί -πιθανότατα- με… ελιγμό αποφυγής μιας διασταύρωσης με τη Βραζιλία στη φάση των “16”.


Αρα, το ματς κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι, παρότι οι Λατινοαμερικάνοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Ομως, οι Αράνγκις και Βιδάλ έχουν ήδη φορτωθεί με μία κίτρινη κάρτα κι αν συμπληρώσουν δύο θα χάσουν τον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα. Σήμερα οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και το Σαββατοκύριακο θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, όμως η απόφαση του Σαμπάολι αν θα τους χρησιμοποιήσει παραμένει δύσκολη και κρίσιμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.