«Κρατήθηκαν» για το ημίχρονο οι Γερμανοί

Το γεγονός ότι το Μουντιάλ καθηλώνει τους φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη είναι γνωστό, αλλά μερικές φορές μπορεί να επιβεβαιωθεί από πηγές που δεν θα περίμενε κανείς.

Το γεγονός ότι το Μουντιάλ καθηλώνει τους φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη είναι γνωστό, αλλά μερικές φορές μπορεί να επιβεβαιωθεί από πηγές που δεν θα περίμενε κανείς.


Όπως για παράδειγμα την υπηρεσία ύδρευσης του Βερολίνου, που δημοσίευσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την κατανάλωση νερού, τα οποία καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Γερμανίας με την Πορτογαλία.


Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η πλειοψηφία των Βερολινέζων δεν …τόλμησε να πάει ούτε στην τουαλέτα, καθώς σε αυτό το διάστημα καταναλώθηκαν «μόλις» 5000 λίτρα νερού το δευτερόλεπτο (17.500 κυβικά μέτρα την ώρα). Με το που ο διαιτητής σφύριξε για το ημίχρονο, χιλιάδες βερολινέζικα…καζανάκια δούλεψαν ταυτόχρονα και η κατανάλωση εκτοξεύτηκε στο διπλάσιο (10.000 λίτρα/δευτ., 35.000 κυβικά μέτρα την ώρα), για να πέσει ξανά στο μισό κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους.


Με τη λήξη του αγώνα η κατανάλωση έφτασε ξανά στο μάξιμουμ (καθώς οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία να…αδειάσουν τις μπύρες που είχαν πιεί κατά τη διάρκεια του ματς), για να πλησιάσει στα φυσιολογικά επίπεδα μίας τυπικής νύχτας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.