Σουάρες: «Φανταστικό παιχνίδι»

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως η εμφάνιση που πραγματοποίηση κόντρα στην Αγγλία, ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας του.

Ο Λουίς Σουάρες τόνισε πως η εμφάνιση που πραγματοποίηση κόντρα στην Αγγλία, ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας του. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη 2-1, ενώ αποκάλυψε και το τι συζήτησε με τον Στίβεν Τζέραρντ στο περιθώριο του αγώνα.


Αρχικά, ο Σουάρες τόνισε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμένα. Ίσως μερικές ημέρες πριν πίστευα ότι δεν ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό που συνέβη με την Αγγλία. Πριν το ματς πολλοί στην Αγγλία γελούσαν με την συμπεριφορά μου τα τελευταία χρόνια. Θέλω να δω τι σκέφτονται τώρα».


Στη συνέχεια, ο Ουρουγουανός παίκτης δήλωσε για τον Τζέραρντ: «Στον Τζέραρντ του είπα ότι είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει. Ήταν μια άτυχη στιγμή γι’ αυτή. Δεν μου αρέσει όταν πληγώνεται έτσι. Του είπα να συνεχίσει, να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι είναι ένας από τους καλύτερους»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.