Ζίκο: «Λάθος τακτική από την Ιαπωνία»

Δυσαρεστημένος με την εικόνα της Ιαπωνίας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ζίκο.

Δυσαρεστημένος με την εικόνα της Ιαπωνίας στην αναμέτρηση με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως οι Ασιάτες θα έπρεπε να παίξουν γρήγορα και με τη μπάλα κάτω, ενώ συμπλήρωσε πως η πρόκριση στην επόμενη φάση για την Ιαπωνία, έχει δυσκολέψει. Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε και για τους Μήτρογλου και Φετφατζίδη.


Αρχικά, ο Ζίκο δήλωσε: «Η Ιαπωνία είχε να αντιμετωπίσει μία πολύ δυνατή άμυνα, μια από τις κορυφαίες ομάδες και δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε τόσες πολλές σέντρες. Το 2005 στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών είχαμε αντιμετωπίσει την Ελλάδα και ξέραμε πως ο μόνος τρόπος να την κερδίσουμε ήταν να παίξουμε γρήγορα και όχι με σέντρες. Σήμερα είδα πως οι παίκτες της Ιαπωνίας δεν είχαν αυτοπεποίθηση να κάνουν μια προσωπική ενέργεια. Δεν μου αρέσει να βλέπω την Ιαπωνία να παίζει με γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Πάντα έκανε καλές εμφανίσεις απέναντι σε ευρωπαϊκές ομάδες όταν έπαιζε γρήγορα».


Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για το αν θα προκριθεί η Ιαπωνία στην επόμενη φάση: «Είναι πολύ δύσκολο να προκριθεί η Ιαπωνία. Ειδικά με τον τρόπο που αγωνίζεται η Κολομβία».


Τέλος, ο Ζίκο μίλησε και για τους Μήτρογλου και Φετφατζίδη: «Είχα στην ομάδα τον Μήτρογλου και τον Φετφατζίδη και χαίρομαι για την εξέλιξή τους και που τους βλέπω να παίζουν σε ένα Μουντιάλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.