Άξιζε ο …βιαστικός γάμος για τον Λαλάνα

Ο Έινταμ Λαλάνα μπορεί να μην πραγματοποίησε τον γάμο των ...ονείρων της συζύγου του, πραγματοποίησε όμως το δικό του όνειρο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά δεν το μετανιώνει.

Ο Έινταμ Λαλάνα μπορεί να μην πραγματοποίησε τον γάμο των …ονείρων της συζύγου του, πραγματοποίησε όμως το δικό του όνειρο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φυσικά δεν το μετανιώνει.

Ο μέσος της Σαουθάμπτον, είχε ορίσει εδώ και πολύ καιρο΄τον γάμο του για την 14η Ιουνίου, ημέρα όπου η Εθνική Αγγλίας θα έπαιζε με την Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ.

Όταν όμως άρχισε να ελπίζει πως θα έμπαινε στο αεροπλάνο για Βραζιλία, άλλαξε πλάνα και τελικά παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του τον περασμένο Δεκέμβριο σε μία λιγότερο λαμπερή τελετή. Τελικά η απόφασή του αποδείχτηκε σωστή, καθώς στις 14 του μήνα, αντί για τον γάμο πήγε για…Μουντιάλ, παίζοντας ως αλλαγή απέναντι στους «ατζούρι».

«Όταν όριζα την ημερομηνία πριν από δύο χρόνια, δεν περίμενα πως θα έπαιζα στο Μουντιάλ, οπότε μάλλον δικαιολογούμαι που ακύρωσα τον γάμο. Συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή να πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Τον περασμένο Νοέμβριο, όταν παίξαμε φιλικά με Χιλή και Γερμανία, κάποιοι συμπαίκτες μου είπαν πως είχα πολλές πιθανότητες να παίξω στο Μουντιάλ, οπότε έπρεπε να πάρω μία απόφαση και έκανα αυτό που ήταν σωστό για την οικογένειά μου», δήλωσε ο Λαλάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.