Φαλκάο: «Έξυπνη ομάδα η Ελλάδα»

Ως μια έξυπνη ομάδα με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ως μια έξυπνη ομάδα με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός επιθετικός και μεγάλος απών για την αντίπαλο της εθνικής στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, μίλησε στην εκπομπή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την επικείμενη αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς επίσης και για την πορεία του τραυματισμού του.


Αρχικά, ο Φαλκάο δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα και με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της εθνικής και θα ζήσω το ματς τόσο έντομα όσα κάθε άλλος Κολομβιανός. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας δώσουν χαρά».


Στη συνέχεια, τόνισε για το ποια ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο: «Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το τουρνουά. Η κατάσταση είναι πολύ ισορροπημένη».


Σχετικά με τη βαριά ήττα (5-1) της Ισπανίας από την Ολλανδία, ο Φαλκάο δήλωσε: «Δεν περίμενα πως η Ισπανία θα έχανε με τέτοιο σκορ από την Ολλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια της, να προκριθεί και να ξαναμπεί στο κόλπο».


Τέλος, ο Φαλκάο μίλησε και για τον τραυματισμό του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου. Για μένα αυτή είναι μια οδυνηρή περίοδος και η στήριξη των φιλάθλων μού δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.