Aπό την Κολομβία στη Βραζιλία με ποδήλατο!

Μία ομάδα 12 Κολομβιανών φιλάθλων έκανε ένα επικό ταξίδι 9.400 χλμ. από την Μπαρανκίγια στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα, χρησιμοποιώντας ποδήλατα για το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης!

Μία ομάδα 12 Κολομβιανών φιλάθλων έκανε ένα επικό ταξίδι 9.400 χλμ. από την Μπαρανκίγια στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα, χρησιμοποιώντας ποδήλατα για το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης!

Οι Κολομβιανοί, ξεκίνησαν να οργανώνουν το ταξίδι τους την ημέρα της πρόκρισης της Εθνικής στα τελικά του Μουντιάλ. Το πρώτο που έκαναν ήταν να αγοράσουν ένα πούλμαν και να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τα παιχνίδια των «καφετέρος».

Στις 23 Μαΐου, το γκρουπ ξεκίνησε για την Μπαρανκίγια με προορισμό την Κοτία, πόλη όπου εδρεύει η αποστολή της Κολομβίας, φτάνοντας τελικά εκεί την Τετάρτη, αφού πρώτα διέσχισε Βολιβία, Ισημερινό και Περού.

Οι Κολομβιανοί ξυπνούσαν στις 6 η ώρα το πρωί και έκαναν…πετάλι μέχρι τη δύση του ηλίου, διανύοντας περίπου 150 χλμ. ημερησίως! Στη συνέχεια πήγαιναν σε ξενοδοχείο για μπάνιο και φαγητό, ενώ τις νυχτερινές ώρες ταξίδευαν με το πούλμαν, προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες περιπέτειες στους δρόμους.

Ανάμεσα στους 12 Κολομβιανούς είναι και ένας 75χρονος ονόματι Άντονι Καμάργκο (φωτό κάτω), αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας της χώρας, Χουάν Μανοέλ Ντουράν Λούγκο. Όπως αναφέρει το team, θα παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της Εθνικής στον όμιλο, συνδυάζοντας πάλι ταξίδι με ποδήλατο και πούλμαν. Αν οι «καφετέρος» αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, οι Κολομβιανοί θα πουλήσουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη κλείσει για τα νοκ-άουτ, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την επιστροφή.

«Δεν βιαζόμαστε όμως, στον γυρισμό θα περάσουμε να δούμε και το Μάτσου-Πίτσου στο Περού. Οι γυναίκες και τα παιδιά μας φροντίζουν τις δουλειές πίσω στο σπίτι», ανέφερε ο Ντουράν Λούνγκο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.