Μουρίνιο: «Η γυναίκα μου ήταν αρνητική»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως η γυναίκα του, Ματίλντε, ήταν αυτή που τον απέτρεψε από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως η γυναίκα του, Ματίλντε, ήταν αυτή που τον απέτρεψε από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αγγλίας. Όπως υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία των «λιονταριών», με πρώτους τους διεθνείς Άγγλους παίκτες της Τσέλσι.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Η γυναίκα μου, μου είπε να μην αποδεχθώ, και είχε δίκιο. Ο Λάμπαρντ, ο Τέρι, ο Τζο Κόουλ, όλοι μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν ”έλα, έλα, έλα”. Άνθρωποι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ επικοινώνησαν μαζί μας και μας έλεγαν. ”Πείτε στον προπονητή σας να έρθει”. Η πραγματικότητα είναι πως είχα πολλούς λόγους για να αποδεχθώ και να αναλάβω την εθνική Αγγλίας».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος προπονητής συμπλήρωσε: «Η γυναίκα μου όμως, μου είπε να μην το κάνω και τελικά ήταν η σωστή απόφαση. Ναι ήταν η σωστή απόφαση. Μιλάμε για μια διαδικασία πριν από επτά χρόνια για την οποία θα έπρεπε να περιμένω δύο χρόνια για μια μεγάλη διοργάνωση. Δεν μπορώ να περνάω δύο χρόνια παίζοντας απέναντι στο Καζακστάν και το Σαν Μαρίνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.