Colombia Scout

Αποστολή, Βραζιλία: Αποστόλης Λάμπος
Βίντεο από το φιλικό της Κολομβίας με την Σενεγάλη (2-2) έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες του μεταφέροντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της προσεχούς αντιπάλου μας όπως τα ανέλυσε με τους συνεργάτς του.

Αποστολή, Βραζιλία: Αποστόλης Λάμπος

Βίντεο από το φιλικό της Κολομβίας με την Σενεγάλη (2-2) έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες του μεταφέροντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία της προσεχούς αντιπάλου μας όπως τα ανέλυσε με τους συνεργάτς του.

Το Αρακαζού είναι μέρος που προσφέρεται για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό και συγκριτικά με το πολύβουο Σάο Πάολο και το “τρελό” Ρίο ντε Τζανέιρο, αποτελεί ένα κανονικό ησυχαστήριο. Μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι διεθνείς μας στο ταξίδι από Νέα Υόρκη για Αρακαζού, ήρθαν και οι πρώτες στιγμές χαλάρωσης, καθώς ο Σάντος τους χάρισε την πρωινή προπόνησης της Δευτέρας.

Ωστόσο δεν τους άφησε και τελείως ελεύθερους καθώς έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις από το φιλικό της Κολομβίας με τη Σενεγάλη το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Διότι η λατινοαμερικάνοι μπορεί να μην έχουν στην σύνθεσή τους τον Φαλκάο, αλλά δεν παύουν να αποτελούν ένα πολύ ισχυρό σύνολο με δυνατά αλλά και τρωτά σημεία, τα οποία ο Σάντος με τους συνεργάτες του Ρικάρντο Σάντος και Ζοάο Κόστα έχουν διακρίνει και μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές τους.

Στο συγκεκριμένο φιλικό μάλιστα η Κολομβία μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ των Γκουτιέρες και Μπάκα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκε από τους αφρικανούς οι οποίοι μάλιστα από το 67′ κι έπειτα αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο. Δείγμα του ότι όντως έχει τόσο πολύ δυνατά σημεία όπως είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή, αλλά έχει και τρωτά σημεία στα οποία μπορεί να χτυπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Κολομβία στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά της επικράτησε με 3-0 της Ιορδανίας και αναδείχτηκε ισόπαλη με την Σενεγάλη 2-2 σε ένα σαφώς πιο δυνατό τεστ για την ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν. Αποτελεί για πολλούς το φαβορί του ομίλου και έχει στις τάξεις της παίκτες όπως ο Οσπίνα, ο Σούνιγκα, ο Γέπες, ο Σαπάτα, ο Γκουαρίν, ο Αρμέρο, ο Χάιμε Ροντρίγκες, ο Τζάκσον Μαρτίνες και ο Τεόφιλο Γκουτιέρες. Φυσικά ο Σάντος δεν εφιστά την προσοχή των παικτών του σε μονάδες αλλά στο σύνολο των Κολομβιανών.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 16.30 (τοπική ώρα) και πάλι με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για το Estadio Lourival Baptista όπου θα πραγματοποιήσει την δεύτερη προπόνησή της επί Βραζιλιάνικου εδάφους. Μάλιστα η προπόνηση θα είναι ανοιχτή και οι πληροφορίες λένε ότι πάνω από 2000 Βραζιλιάνοι θα την παρακολουθήσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.