Χωρίς τη Λόπεζ η πρεμιέρα του Μουντιάλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ενημέρωσε τους διοργανωτές του παγκοσμίου κυπέλλου, πως δε θα παραβρεθεί στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης, σκορπίζοντας την απογοήτευση.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ενημέρωσε τους διοργανωτές του παγκοσμίου κυπέλλου, πως δε θα παραβρεθεί στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης, σκορπίζοντας την απογοήτευση. Οι Βραζιλιάνοι πόνταραν πολλά στην παρουσία της Λατινοαμερικάνας τραγουδίστριας, η οποία θα παρουσίαζε ζωντανά μαζί με τον ράπερ Pitbull και την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, το «We are one».

Πλέον, οι διοργανωτές καλούνται να αναπροσαρμόσουν την τελετή έναρξης. Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η ακύρωση της εμφάνισης της Λόπεζ οφείλεται σε διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στους διοργανωτές και την παραγωγή.

Αυτή αναμένεται να έχει διάρκεια 25 λεπτά και πέρα από το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, θα υπάρξει και σχετική χορογραφία από 600 Βραζιλιάνους καλλιτέχνες. Τα εισιτήρια της αναμέτρηση της «Corinthias Arena» έχουν ήδη εξαντληθεί, με τους Βραζιλιάνους να δίνουν δυναμικό «παρών» στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.