Τετάρτη μπαίνει ο “Papas”

Αποστολή - Βραζιλία: Αποστόλης Λάμπος
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γίνεται σήμερα 26 χρονών (γεννημένος 9 Ιουνίου 1988) αποτελεί τον μοναδικό "πονοκέφαλο" του Σάντος ενόψει Κολομβίας. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αποστολή – Βραζιλία: Αποστόλης Λάμπος
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γίνεται σήμερα 26 χρονών (γεννημένος 9 Ιουνίου 1988) αποτελεί τον μοναδικό “πονοκέφαλο” του Σάντος ενόψει Κολομβίας. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Το μοναδικό μελανό σημείο στην μέχρι τώρα προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας είναι ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο φιλικό με την Πορτογαλία. Έκτοτε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Κοτσή και την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή Χρήστου Καρβουνίδη. Ο “Papas” βρίσκεται εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων τις τελευταίες οκτώ ημέρες και πιθανότατα θα συμπληρώσει δέκα. Ας είναι.

Οι εκτιμήσεις θέλουν τον δυναμικό στόπερ να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό την προσεχή Τετάρτη, μία μέρα δηλαδή πριν η Εθνική μας αναχωρήσει για το Μπέλο Οριζόντε. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η κατάσταση του έχει βελτιωθεί σημαντικά. Εφόσον καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τότε θα τεθεί στην διάθεση του Σάντος. Ακολουθεί προπόνηση την Πέμπτη το πρωί στο Αρακαζού και άλλη μία στο Μπέλο Οριζόντε την Παρασκευή. Με τρεις κανονικές προπονήσεις ο Παπασταθόπουλος θα θέτει και πάλι σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Κολομβία.

Άλλωστε ο Σωκράτης δεν στερείται φυσικής κατάστασης και ως προς αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει ανησυχία. Συνεπώς η Τετάρτη είναι η κρίσιμη μέρα για το αν ο 26χρονος στόπερ θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.