Άλλαξε φανέλα για γούρι ο Εσιέν!

Ο Μίκαελ Εσιέν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «5», αφήνοντας το «8» που φορούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Μίκαελ Εσιέν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «5», αφήνοντας το «8» που φορούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το στέλεχος της ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας Γουίλφριντ Οσέι «Πάρμα», ο μέσος της Μίλαν προέβη σε αυτή την αλλαγή για γούρι!

«Όταν ο Εσιέν ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο, το αγαπημένο του νούμερο ήταν το ”5” και μάλιστα είχε πολλές επιτυχίες με αυτό ακόμα και σε εκείνο το επίπεδο. Όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στη Γαλλία, αλλά και αργότερα στην Τσέλσι, φορούσε επίσης το ίδιο νούμερο», είπε ο «Πάρμα», τονίζοντας πως από την ημέρα που ο Εσιέν αποφάσισε να φορέσει το «8» στην Εθνική τίποτε δεν ήταν το ίδιο!

«Από τότε τίποτε δεν πήγε καλά γι΄αυτόν στην Εθνική και γι’ αυτό αποφάσισε να το επανέλθει στο ”5”. Οι αριθμοί της φανέλας δεν είναι τυχαίοι. Το νούμερο που φοράς στην πλάτη σου σημαίνει κάτι», κατέληξε ο Γκανέζος παράγοντας.

Ο Εσιέν όντως είχε πολλές ατυχίες με την Εθνική, καθώς το 2008 υπέστη ρήξη χιαστών αγωνιζόμενος σε προκριματικό Μουντιάλ και έμεινε εκτός για έξι μήνες, ενώ έχασε και την τελική φάση του Μουντιάλ 2010 λόγω παρόμοιου τραυματισμού σε ματς με την Ανγκόλα για το Κόπα Άφρικα, νωρίτερα την ίδια χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.