Παλέρμο για Χριστοδουλόπουλο

Συνάντηση με τους εκπρόσωπους του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα έχουν οι άνθρωποι της Παλέρμο τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συνάντηση με τους εκπρόσωπους του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα έχουν οι άνθρωποι της Παλέρμο τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Βραζιλία βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά τον υποβιβασμό της Μπολόνια στη Σέριε Β.

Οι Ιταλοί, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι η Παλέρμο που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, θέλει να κάνει δικό της τον συμπατριώτη μας και αύριο αναμένεται το καθοριστικό ραντεβού. Οι Σικελοί μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Βερόνα.

Το πιθανότερο είναι ότι ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα περιμένει το πέρας του Μουντιάλ για να πάρει την απόφασή του, προκειμένου ενδεχόμενες δικές του καλές εμφανίσεις να ανεβάσουν το κασέ του και να αυξήσουν τον αριμό των ενδιαφερόνενων ομάδων. Με την ως τώρα παρουσία του στην Μπολόνια, πάντως, έχει καταφέρει σε κάθε περίπτωσαη να κλείσει θέση στο Καμπιονάτο τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.